O nama

Naša misija je osigurati sigurno okruženje i kvalitetno iskustvo, kako učenicima i roditeljima, tako i instruktorima.

Mi smo Roman i Robert, osnovnoškolski prijatelji i osnivači platforme Einstrukcije.

Životna iskustva iz različitih područja su nas povezala i potaknula na priču u izazovnoj 2020. godini, u kojoj želimo na siguran i efikasan način povezati učenike koji imaju potrebu za instrukcijama i iskusne instruktore.

Osnovnoškolci i srednjoškolci sve više vremena provode online te su upoznati s komunikacijom preko mreže i njima prihvaćanje novog načina pohađanja instrukcija neće predstavljati problem.
Vjerujemo da će roditelji, s druge strane uvidjeti prednosti online instrukcija, kako zbog sigurnosti tako i zbog uštede vremena na prijevozu.

Preko platforme Einstrukcije rade isključivo instruktori s višegodišnjim iskustvom pružanja instrukcija učenicima u osnovnim i srednjim školama.

S velikom strašću smo se posvetili stvaranju platforme Einstrukcije jer želimo pružiti vrhunska korisnička iskustva učenicima i instruktorima diljem Hrvatske.

A što se nas tiče, povjerenje će nam biti najveća nagrada.

FAKTOGRAF d.o.o.
Ulica Hinka Würtha 16
10000 Zagreb
Tel.: +385 1 3831248

E-mail: info@einstrukcije.com
Internet: https://einstrukcije.com/

Društvo je osnovano pred sudskim registrom Trgovačkog suda u Zagrebu
Porezni matični broj (MB): 5405203
Matični broj subjekta (MBS): 081366450
Osobni identifikacijski broj (OIB): 68710089624
EUID: HRSR.081366450
Žiro – račun:
IBAN: HR3824020061101149067 u Erste banci

Članovi uprave: Roman Krvavica, direktor
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK – uplaćen u cijelosti

FAKTOGRAF d.o.o. redovito provjerava i ažurira internetsku stranicu, no unatoč tome podaci se u međuvremenu mogu promijeniti. Ne preuzimamo odgovornost za njih i ne jamčimo da su informacije na ovom web-mjestu ili drugim web-mjestima koja su dostupna preko poveznice ažurne, točne i potpune. Društvo FAKTOGRAF d.o.o. nije odgovorno za sadržaj internetskih stranica do kojih je omogućen pristup putem hiperveze. FAKTOGRAF d.o.o. zadržava pravo na promjene ili dopune pruženih informacija.