Često postavljana pitanja

FAQ's

Što su einstrukcije?

einstrukcije je online servis za pružanje instrukcija na području cijele RH.
Intuitivna online aplikacija za naručivanje naših usluga omogućiti će Vam da u samo nekoliko koraka zakažete termin: Odaberite predmet, datum i vrijeme i željenog instruktora, upišite Vaše podatke i platite online.

Da li mogu dobiti instrukcije tijekom vikenda?

Možete! Osim radnim danom, odabrani instuktori pružaju instrukcije subotom i nedjeljom.

Mogu li odgoditi naručeni termin?

Već potvrđenu rezervaciju možete odgoditi za neko drugo vrijeme, no ukoliko želite to napraviti u vrijeme koje je manje od 24 sata do zakazanog termina, imamo pravo naplatiti  50% naknade za troškove.

Kako promijeniti termin rezervacije?

Termin rezervacije je moguće odgoditi prijavom na Vaš korisnički profil putem ove poveznice. Nakon prijave odaberite “poruke” te za željenu rezervaciju pošaljite poruku instruktoru o promjeni.

Zašto je potrebno prilikom narudžbe opisati nastavno gradivo?

S obzirom da svakom učeniku drugačije gradivo predstavlja problem, naši se instruktori pripremaju prije svakog online susreta kako bi uštedili Vaše vrijeme.

Mogu li naručiti uvijek istog instruktora?

Da, možete. Praktično je ako vam instrukcije trebaju na duže razdoblje.

Kakvu opremu koriste instruktori?

Instruktori su opremljeni računalom s kamerom i mikrofonom te grafičkim tabletom kojim simuliraju pisanje po ploči.

Kakvu opremu moram imati za instrukcije?

Potrebno Vam je računalo s internet preglednikom (Google Chrome, Safari, Firefox ili Microsoft Edge) koje je spojeno na internet. Potrebna Vam je web kamera, mikrofon i zvučnici koje većina prijenosnih računala na tržištu ima već ugrađeno. Email adresa za razmjenu datoteka, a zbog praktičnosti potreban Vam je i smartphone kako bi učenik mogao poslikati gradivo iz knjige ili bilježnice.

Kako mogu platiti instrukcije?

Instrukcije možete platiti debitnom ili kreditnom karticom, internet bankarstvom ili uplatnicom na šalteru najbliže poslovnice banke ili pošte. Podatke za uplatu zaprimiti će te na e-mail nakon rezervacije termina.

Gdje mogu pronaći ispostavljene račune?

Po završetku usluge, račun Vam šaljemo e-mailom.