3 načina da bolje iskoristite online instrukcije

3 načina da bolje iskoristite online instrukcije

3 načina da bolje iskoristite online instrukcije

Online instrukcije bilo iz nešto težih predmeta, poput kemije ili fizike, ponekad su nužne kako bi učenik temeljito savladao gradivo.  U ovom blog postu ćemo se posvetiti tome što vi (kao roditelj ili učenik) možete napraviti da najbolje iskoristite vrijeme s instruktorom.
Ovdje možete dogovoriti instrukcije iz kemije i fizike za osnovnu, srednju školu ili fakultet.

Samo testiranje gradiva prije online instrukcija

Desetljeće istraživanja potvrdila su da je samo testiranje gradiva ključ uspjeha za dobivanje boljih ocjena odnosno za bolje razumijevanje gradiva.
U jednom eksperimentu, psiholog sa Sveučilišta Louisville, Keith Lyle predavao je isti predmet statistike različitim skupinama studenata. Jedna skupina studenata je nakon svakog predavanja ispunjavala kratki kviz od četiri do šest pitanja, dok jedna nije. Na kraju semestra, ustanovljeno je da je skupina koja je rješavala test ostvarila puno bolje rezultate na završnom ispitu iz statistike.
Prije online instrukcija, neka vam roditelj ili prijatelj postavi par pitanja o predmetu. Napravite isto i nakon online instrukcija.
Ovo je posebno važno za online instrukcije iz matematike, fizike i kemije gdje se gradivo nadovezuje i gdje je važno aktivno učiti i misliti.

Imajte vodu pri ruci na vrijeme instrukcija. I borovnice.

Ovo je savjet koji ste čuli puno puta, no čak 75% učenika ne pije dovoljno vode, a voda je nužna za fitness mozga koji uči. Bolje ćete pamtiti i učiti ako ćete svaki dan piti 8 čaša vode.
Tjelovježba također povećava naše umne sposobnosti, zato ne preskačite sport. I kad smo već kod toga, jedite borovnice. Borovnice sadrže flavonoide koje vaš mozak treba.

Usredotočite se na učenje i povezivanje informacija, ne na ocjene

Radite za svoje učenje, a ne za ocjene. Ocjene su također važne, no učenje je proces koji se temelji na rastu i povećavanju vaših stvarnih sposobnosti. Uspjeh je važno definirati kao događaj kad naučite nešto novo, a ne kad dobijete 5.
Naši online instruktori su fokusirani na to da prenesu znanje i razumijevanje prema predmetu, tako da učenik dobije interes učiti i samostalno. Dogovorite ovdje termin s jednim od naših pouzdanih instruktora.