Tražite li privatne instrukcije kod provjereno najboljih instruktora?

Tražite li privatne instrukcije kod provjereno najboljih instruktora?

Tražite li privatne instrukcije kod najboljih instruktora?

Nema sumnje da se hrvatski učenici oslanjaju na privatne instrukcije iz matematike, engleskog, kemije ili hrvatskog jezika kako bi povisili ocjene i proširili znanje. U svibnju 2021. godine Institut za društvena istraživanja u Zagrebu proveo je istraživanje Privatne instrukcije u RH na uzorku 161 osnovne i srednje škole (ukupno 20.476 učenika). Prema rezultatima, gotovo 40% učenika u školskoj godini 2020./2021. imalo je private instrukcije barem jednom. Svaki četvrti maturant je povremeno ili redovito uzimao privatne instrukcije. Također, svaki drugi maturant gimnazijalac plaća instrukcije, a njih 17,1% to radi redovito. Koliko je to dobro i što to govori o našem školstvu druga je tema, no ono što nam ovo govori je da je kvaliteta instrukcija i instruktora sigurno važna tema za naše osnovnoškolce, srednjoškolce i studente.


Zato smo razvili sustav odabira samo najboljih instruktora

Jako velik broj instruktora želi raditi preko naše platforme. Međutim, našu temeljitu provjeru položi u prosjeku samo njih 5%. Provjeravamo im komunikativnost, znanje i sposobnost prijenosa istog. Svi naši instruktori su kvalificirani, motivirani za rad s učenicima, stručni u svojem području te iskusni u online predavanju. Iz tih razloga mi jamčimo za naše instruktore. Naš cilj je pružati samo vrhunsku uslugu instrukcija. Zato zapošljavamo samo najbolje instruktore na području Hrvatske.

Mi smo odabrali najbolje za vas, zato da vi ne morate birati!

Za svakodnevni rad s učenicima dostupno je 40-tak stalnih instruktora te 30-tak povremenih kod kojih možete rezervirati termin za online instrukcije.

Naša misija nije samo dobivanje boljih ocjena, već da učenik razumije gradivo te da ga se motivira za samostalno učenje. Uz naše online instruktore ne postoji gradivo koje učenici ne mogu savladati.

Što naši korisnici misle o nama?

Od učenika i roditelja koji koriste našu platformu već dvije godine primamo samo riječi hvale (u nastavku su neke od recenzija, a ostatak možete sami pročitati na Google recenzijama).

    • Kada bi svi školski profesori bili kao Bruno P. klinci bi obožavali i najteže predmete. Bruno i najzahtjevnije gradivo objašnjava na zanimljiv i jednostavan način. Oduševljeni smo napretkom i suradnjom!!! (Sandra)
    • Instrukcije su bile odlične! Instruktorica super objašnjava, sve preporuke! (Petra)
    • Odličan instruktor. Objašnjava jasno i kvalitetno. Sve sam shvatio! (Mörkö) 
    • Instruktorica Marija je zaslužna što je nakon jednog sata instrukcija iz Kemije učenik ispravio gradivo sa 1 na 5. Hvala, Marija! Bravo za cijelu ekipu! (Ivana)

Za sve postoji rješenje, pa tako i za napredak u školi. Uz naše vrhunske instruktore učenici će svladati i najteža gradiva.

____________________________________

Istraživanje https://drive.google.com/file/d/14YWHorC1ZF-Tn9DeJ96GLkLWZcKbIFRw/view